Ööl vastu suurt reedet suuremat sadu oodata ei ole. Temperatuurid kukuvad aga miinuspoolele, ulatudes kuni -4 kraadini. Rannikualadel jääb õhutemperatuur napilt plusspoolele, olles kuni 2 kraadi.

Päeval muutub ilm niiskemaks ning oodata on lörtsisadu. Märgust lisab ka lörtsi sekka sadav vihm. Temperatuurid muutuvad rohkem kevade nägu, ulatudes 2st kraadist kuni 7ni. Tuul on mõõdukas ja puhub peamiselt loodest ja läänest.

Laupäev

Laupäeval on kohati selge taevas vaheldumisi pilvelaamadega. Öösel sajab mõnes paigus lörtsi. Sisemaa elanikke kimbutab lumesadu. Õhutemperatuur on 0 kuni 5, rannikul kuni 2 kraadi. Päeval jätkub lörtsisadu, mida rikastab ka vihm. Sadu on eelkõige oodata Lõuna-Eestis. Tuul puhub mõõdukalt loodest ja läänest. Päeval küündib õhutemperatuur 2st kuni 7 kraadini.

Pühapäev

Pühapäevane ilm ei ole eriline üllataja, sest öised õhutemperatuurid kõiguvad 0 ja -5 kraadi vahel, rannikul ulatuvad 2ni. Päeval tõuseb edela- ja lõunatuul väga tugevaks. Saju kohta veel täpset infot ei ole, kuid see peaks selgeks saama lähipäevil. Päevased õhutemperatuur on 3-st kraadist, meretuulega rannikul kuni 6 kuni 10 kraadini sisemaal.